de utilizare a site-ului www.devirusare.com

In cele ce urmeaza sunt prezentate conditiile in care www.devirusare.com, permite utilizarea acestui site. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rog sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.devirusare.com.


1. Definitii


In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

* Utilizator orice persoana interesata de furnizarea serviciului;

* Administrator persoana care se ocupa cu intretinerea serviciului;

* Serviciu furnizarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise prin intermediul site-ului www.devirusare.com;


2. Obligatiile Utilizatorului


Utilizatorul se obliga sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale.

Utilizatorul se obliga ca:
NU va modifica, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web fara acordul scris sau fara a mentiona sursa de unde a fost preluata informatia cu legatura spre sursa originala si daca este cazul numele autorului; Prin preluare a informatiei se intelege citarea unui paragraf sau a unei sectiuni facute publice de proprietarii de drept sau referirea la un articol de catre o terta persoana si nicidecum copierea si instrainarea intregului articol.

www.devirusare.com este moderat de administrator care isi rezerva dreptul de a exercita controlul editorial asupra continutului site-ului.

Trimitand un comentariu la www.devirusare.com, intelegeti si sunteti de acord ca acesta poate fi moderat si publicat in forma originala, editata sau sa fie respins. Orice editare va fi realizata in primul rand pentru scopuri de claritate, eliminarea limbajului inadecvat, prevenirea instigarii la ura, violenta, rasism sau orice alta forma contra bunelor moravuri, eliminarea concurentei neloiale, a defaimarii unui brand sau a unei terte persoane.
Sunt interzise legaturile catre site-uri care promoveaza materiale ce incalca drepturile de autor, continut despre piraterie sau orice alte forme ilegale.3. Limitarea raspunderii


Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarea afirmatie: www.devirusare.com nu va fi responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web.

Utilizatorul este de acord ca inainte de a testa sau utiliza orice solutie propusa pe acest site isi va lua toate masurile de siguranta, se va documenta in prealabil si va realiza copii de siguranta in cazul unui dezastru.


4. Securitate


Trimitand un comentariu la www.devirusare.com, intelegeti si acceptati faptul ca numele dvs. (alias) va aparea in comentariu. Adresa dvs. de email nu va aprea in interiorul site-ului si nu va fi instrainata sau folosita in alte scopuri. Cu toate acestea www.devirusare.com nu poate controla si nu ofera niciun fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin Internet sau prin acest Serviciu.5. Proprietate intelectuala


Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca unele logo-uri, legaturi, simboluri si alte materiale din cadrul www.devirusare.com, mentionate sau nu expres, sunt marci inregistrate ale altor site-uri, firme, colaboratori, afiliati, sau terti care nu sunt neaparat asociati ai acestui site.6. Generalitati


Administratorul www.devirusare.com isi rezerva dreptul de a schimba procedurile si acesti Termeni si Conditii in orice moment fara instiintare in prealabil.
2 Responses to Termeni si conditii

  1. VASILE CH says:

    HI @

Leave a Reply

*