[ Copy this | Start New | Full Size ]

7,599 Responses to CHAT LIVE

 1. Jean says:

  Stie cineva daca site-ul http://www.dolcetv.ro este compromis,la intrarea pe site apare serverul fms5.mediadirect.ro solicita nume utilizator si parola.

 2. chinezu says:

  Salut
  Am si eu o problema poate ma ajut cineva
  Am pus un hard de 1 tera la un tv LG care are USB sa pot vedea filme HD iar pe langa folderele de filme au aparut niste foldere goale care sunt stresante, cand pun hardul la calculator folderele nu se vad si nu pot sa le sterg.
  Multumesc anticipat

 3. Buna am o rugaminte mare de asta seara Panda Internet Security 2010 care il am cu licenta ma streseaza ca am un virus pe care-l tot blocheaza se numeste : W32/Gaobot.OXI.worm , il blocheaza dar nu-l sterge cum il pot elimina va rog mult de tot . Nu prea le am cu virusii astia dar ma dispera Panda , va multumesc ptr. eventualul ajutor .

 4. ylye says:

  Va rog sa m-ajutati cu un sfatvreau sa achizitionez o placuta de ram si m-ar interesa daca trebuie sa fie de acelasi producator ca cea pe care o am acum in pcmai pe inteles: am kingston ddr2 667 si vreau sa pun un kingmax ddr2 667. Credeti ca ar conta producatorul daca celelalte specificatii sant absolut identice?

 5. Mos ylye , pot fi placutele de acelati producator , daca e sa intre in conflict nu ai ce face , nu ai kit de aia zic , pot merge si alte firme sau acelasi producator fara nici o problema , acuma depinde de ghinionul tau , sansele de a functiona prost sunt scazute dar exista .

 6. catalin says:

  Salut ,
  Pe unul din id-uri la yahoo messenger , cind deschid , apare imediat call history , apoi daca nu folosesc citeva minute messengerul , deci il las in stad by..intra in invisible.Cum pot dezinstala acea aparitie a call history si acea revenire in invisible. citeodata se si reporneste YM singurMentionez ca asta se intimpla numai pe un idam antivirus cu licenta McAfee.merci

 7. Vezi la General in setarile programului.

 8. Buna ziua am o intrebare la dvs. sant un utilizator al antivirusului Panda Internet Security de 6 ani si odata cu trecerea la versiunea 2017 bsplayer si vlc se incarca mai greau bsplayer se incarca in 8-9 secunde am testat si e din cauza antivirusului in rest ele functioneaza corect doar timpul de incarcare ma deranjeaza si nu stiu de ce , va multumesc anticipat .

 9. Salut

  Setarile sunt cele implicite?

  Incearca sa pui acele 2 programe la excluderi.

 10. tanya says:

  am si eu o problema nu mia venit confirmarea de keys la norton in contul pe care il aveam creat, ce fac?

Leave a Reply

*