Doamna Kaspersky, co-fondator Kaspersky Lab, va fi numita in consiliul de administratie

– Natalya Kaspersky, proprietara companiei InfoWatch Holding, a achizitionat 16,8 procente din actiunile companiei germane, producatoare de solutii de securitate antivirus, G Data Software AG. Actiunile au fost cumparate de la diferiti actionari, in special de la o societate de capital de risc din Berlin. Natalya Kaspersky va fi numita in consiliul de administratie cu ocazia intalnirii anuale a actionarilor din 23 octombrie.
Cooperarea dintre G Data si Natalya Kaspersky isi are radacinile din 1996, atunci cand co-fondatorul G Data, Kai Figge, a intalnit-o in timpul evenimentului CeBIT Hanovra. In tot acest timp Natalya a fost director al companiei Kaspersky Lab, cele doua companii fiind parteneri de tehnologie.

Natalya Kaspersky este una dintre cele mai de succes femei de afaceri ale zilelor noastre din industria de IT. In 18 ani, alaturi de ex-sotul ei, Eugene Kaspersky, a pus bazele unuia dintre liderii mondiali ai companiilor de securitate, cu peste 2.500 de angajati in toata lumea. La inceputul acestui an, Natalya Kaspersky si-a incheiat conturile cu Kaspersky Lab, vanzandu-si toate actiunile.

Kai Figge, co-fondator G Data, este entuziasmat:

”O cunosc pe Natalya inca din 1996. Este un caracter remarcabil si a fost conducatorul unei povesti de succes unice. Vad in ea un partener de incredere, cu o vasta experienta si o minte stralucita, iar aceasta este o combinatie de vis.

Natalya Kaspersky explica alegerea facuta:
„Am fost incantata de oferta lui Kai de a ma alatura echipei G Data. De multi ani urmaresc aceasta companie si cred ca merita sa se bucure de mai mult succes la nivel global, datorita excelentului portofoliu de produse si nivelului ridicat de protectie pe care il ofera. De-a lungul anilor, G Data a adus semnificative imbunatatiri tehnologice. Am fost impresionata de numarul de exceptie de premii internationale castigate de produsele G Data. In ciuda schimbarilor din industria de IT, consider ca rata ridicata de detectie este inca o prioritate a companiilor de securitate.
Ca membru al board-ului G Data am sa raspandesc excelenta reputatie de care se bucura G Data pe toate meridianele globului si sper sa ajut compania prin folosirea cunostintelor si experientei mele dobandite in domeniul securitatii IT.”

Despre grupul de firme InfoWatch
InfoWatch Holding include mai multe organizatii ce actioneaza in domeniul securitatii informatiei: InfoWatch Ltd. (software de prevenire a scurgerilor de informatii), Kribrum Ltd. (monitorizare social media si analiza in scopul pastrarii reputatiei online a managementului), EgoSecure GmbH (endpoint security software) si Appercut Security (analiza codului sursa a aplicatiilor de business).
InfoWatch Ltd. este cea mai veche si mai mare companie din grup. A fost fondata in 2003, iar astazi acopera o cota serioasa din pietele din fostul spatiu sovietic, Orientul Mijlociu si Asia. Produsele de baza furnizeaza protectie impotriva scurgerilor de date pentru companii mari si foarte mari din toata lumea.
Mai multe informatii despre grupul de firme InfoWatch sunt disponibile pe www.infowatch.com


Despre G DATA Software AG
G Data Software AG, cu sediul central in Bochum, este o companie cu o expansiune software inovativa si rapida care se concentreaza pe solutiile de securitate IT. Drept specialist in securitate pe Internet si pionier in domeniul protectiei antivirus, compania fondata in 1985 in Bochum, a produs primul program antivirus acum mai bine de 20 de ani si in 2010 si-a aniversat cei 25 de ani de activitate.
G Data este printre primele companii dezvoltatoare de software de securitate din lume. De mai mult de cinci ani, nici un alt producator european de software de securitate nu a castigat mai multe premii internationale.
Gama de produse cuprinde solutii de securitate atat pentru consumatori casnici, cat si pentru companii mici, medii si mari. Solutiile de securitate G Data sunt disponibile in mai mult de 90 de tari din intreaga lume.
Mai multe informatii despre companie si solutiile G Data sunt disponibile pe
www.gdatasoftware.com

Despre AV Security Software Distribution
AV Security Software Distribution este o companie tanara, infiintata la inceputul anului pentru a deveni distribuitor oficial G Data Software in Romania, din dorinta unor tineri si ambitiosi profesionisti de a demonstra ca pot sa creasca imaginea unui brand de nivel mondial, pe piata din Romania, la nivelul pe care acesta il are in Germania si in restul lumii. Oferta de parteneriat include solutii software antivirus de inalta calitate si este adresata resellerilor, integratorilor de sistem si retailerilor. Beneficiile oferite de solutiile „Made in Germany“ dezvoltate de G Data sunt: profitabilitate, performanta, productivitate marita, usurinta in exploatare, cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.
Mai multe despre companie si distributia solutiilor G Data in Romania gasiti pe site-ul
www.avsecurity.ro

468 ad

Leave a Reply

*