Panda Cloud Cleaner vine in ajutorul tau cand ai nevoie de o devirusare rapida. Nu o sa inlocuiasca antivirusul conventional, nu o sa previna virusii ci doar o sa caute infectiile deja existente in PC pe care antivirusul tau le-a ratat.

Scanarea este rapida si se folosste de reteaua Panda Cloud pentru a detecta amenintarile noi. Interfata este cat se poate de simpla si intuitiva, nu trebuie decat instalat si pornit.

Poate fi pastrat in PC si rulata o scanare la cerere ori de cate ori este necesar. Pentru o eficienta maxima, programul are nevoie de conexiune activa la internet.

Ajuta la pastrarea Panda Cloud Cleaner cu licenta GRATUITA: dupa folosire apasa Like in interfata.


Pentru a descarca Panda Cloud Cleaner, click aici:

http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Panda-Cloud-Cleaner.shtml

468 ad

10 Responses to Panda Cloud Cleaner Devirusare in cloud

 1. Totusi, este compatibil cu orice alt software anti-virus? Adica nu intra in conflict cu ele, ca atunci cand instalezi doua programe anti-virus pe acelasi pc?

 2. Foarte interesanta aceasta chestie cu devirusare in clud. Este primul produs de genul aparut?
  Poate pare stupida intrebarea mea pentru cunoscatori, dar eu am fost complet dezinteresat in domeniul anitivirusilor in ultimii ani, deoarece nu am mai folosit deloc.

 3. Panda este cel mai slab antivirus din cate stiu eu. Primul motiv ar fii faptul ca dupa ce este instalat nu mai poate fii dezinstat decat cu format iar al doilea este ca nu este de incredere, parerea mea.

 4. Ceva nou ce trebuie incercat, multumim ca mai exista si ceva gratis.

 5. Nu stiu in ce masura este de incredere,dar prefer sa merg in continuare pe acelasi produs , deoarece chiar nu am avut probleme.

 6. anul trecut am vazut la cineva instalat pe un calculator panda si mi-am pus mainile in cap din cauza lui. Cloud-u stiu ca nu ruleaza pe sistem windows, ci pe unix, deci nu prea e motiv de ingrijorare momentan

 7. Daca tot e gratis o sa-l incerc si eu.

 8. Super, calculatorul incarca greu si chiar cautam asa ceva!

 9. Valigw says:

  Ce are farmacia si cu prefectura ?
  2 afirmatii = 2 greseli !
  1-Panda (produs spaniol) nu este in nici un caz un virus prost, cu atat mai putin cel mai prost Nivelul lui este cam pe la McAfee si mai bun decat Eset, Norman si MSE. Argumente aici:
  http://www.av-test.org/en/tests/home-user/julaug-2017/
  Atentie se poate lua in calcul scorul general, dar mai importanta mi se pare protectia, apoi reparare si pe ultimul loc utilizare.
  2-Nu se poate dezinstala ?!?!
  Are functie de uninstal, dar mai bine dezinstalezi cu un program gratuit Advanced Care System care are in plus o optiune (dezinstalare fortata) care sterge toate urmele, registri ramasi si alte gunoaie din calculator. Daca solutia asta nu ti place stii ce ai de facut = Revouninstaler !
  Daca nu te pricepi, da mi um PM si te ajut eu, poate dai si tu o aspirina, algocalmin ceva, am speranta ca acolo te descurci.

Leave a Reply

*