Echipa VirusTotal a posta ieri pe blog-ul oficial o stire soc: Google a cumparat intreaga companie. Telul companiei era sa pastreze internetul cat mai curat. In toata afacerea aceasta cam toata lumea are de castigat: utilizatorii pentru ca Google se lupta cu toate instrumentele malitoase si utilizatorii pentru ca severele VirusTotal vor face parte din infrastructura cloud de la Google ce este foarte puternica in acest moment. Asta inseamna scanari mai rapide si timp de asteptare mai mic.

VirusTotal o sa continue sa opereze independent, mentinand parteneriatele cu toate companiile de securitate si expertii din domeniu.

Sa fie asta oare un semn? Google se pregateste sa-si lanseze antivirus? Ar putea profita de acesta tranzactie si ar lansa un antivirus cloud cu interogare directa pe serverele VirusTotal.

Ramane sa vedem

468 ad

10 Responses to Google Antivirus?! Google cumpara VirusTotal.com

 1. Super ideea de a cumpara virustotal. In vreo 2 ani, Google o sa aibe o mare amploare pe internet oferind foarte multe servicii utilizatorilor.

 2. Vasile Ionel says:

  Raspundeti la email !(scz pt offtopic)

 3. Important este sa nu-l inchida acum.

 4. O veste foarte buna.
  Chiar ma intrebam cand vor introduce si un astfel de sistem cei de la Google. Cam asta era singurul serviciu important care lipsea. In cativa ani Google o sa ofere o gama foarte larga de servicii, dar speram sa le mentina pe toate ca pana acum, adica free.

 5. O idee geniala din partea Google! Ca si pana acum, nu se opresc sa ne surprinda cu noi concepte, servicii sau achizitii. Ma gandesc oare daca se vor axa in continuare pe dezvoltarea si promovarea Google+ ca retea sociala sau or sa cumpere in curand facebook-ul. Aici chiar este o dilema, desi tind sa cred ca vor dezvolta Google+ intr-un mod atat de puternic incat toata lumea va parasi facebok-ul destul de repede.

 6. Daca lanseaza si antivirusul asta, e clar.google e cel mai tare.

 7. pana acum unde s-a implicat google a iesit bine, insa si-au luat si ei marja de profit tot timpu

Leave a Reply

*