Antivirus | Antispyware | Firewall | Antispam

FAPT: Navigarea pe Internet si utilizarea email-ului fac parte din viata de zi cu zi

FAPT: Atacatorii speculeaza acest lucru in avantajul lor, lansand peste 100.000 de noi atacuri in fiecare zi, cu intentia de a va fura identitatea electronica si a va transforma PC-ul intr-un zombie pe care sa il foloseasca pentru a lansa mesaje spam sau atacuri informatice.

FAPT: Peste 70 de milioane de utilizatori au incredere in ESET pentru a se apara impotriva acestor atacuri.

ESET Smart Security este cea mai eficienta protectie pe care o puteti folosi pentru a combate numarul urias de amenintari propagate prin Internet si email.
Combina tehnologia antivirus si antispyware multiplu premiata ESET NOD32® cu un firewall puternic, totusi usor de folosit, si o tehnologie antispam robusta.

Folosind tehnologia avansata ThreatSense®, ESET Smart Security va protejeaza proactiv in fata noilor atacuri in special in primele ore, critice, in care solutii similare nici macar nu au aflat de existenta unui nou atac. ESET Smart Security detecteaza si dezactiveaza atat amenintarile cunoscute cat si pe cele necunoscute inca: virusi, troieni, viermi, adware, spyware, rootkit-uri sau alte amenintari provenite din internet.

ESET Smart Security este de asemenea mai rapid ca orice alta suita de securitate, atat de rapid incat nu il veti remarca atunci cand ruleaza. Este usor de folosit si totusi simplu de optimizat pentru nevoile specifice pe care le aveti.

ESET Smart Security este suita de securitate in care sa te increzi – ora de ora, zi de zi.


Beneficii cheie
Protectie impotriva amenintarilor necunoscute — tehnologia multiplu premiata ThreatSense utilizeaza nivele multiple de detectie a continutului malware pentru a oferi cea mai eficienta protectie posibila impotriva atacurilor. Tehnologia ThreatSense este inteligenta, genereaza cel mai mic numar de alarme false, deranjante, in raport cu alte produse care folosesc tehnici euristice si identifica amenintarile pe care alte solutii antivirus le rateaza.

Construit pentru viteza — ESET Smart Security este extrem de rapid, atat de rapid incat nu il remarcati in momentul in care lucreaza.

Resurse minime solicitate— ESET Smart Security este compact si eficient, utilizand numai 48MB memorie, o mica parte din necesarul alte solutii. Pentru ca e rapid si compact, un upgrade al solutiei de securitate existente va poate da senzatiile schimarii calculatorului cu unul nou. Iar utilizatorii de laptop vor aprecia noua functionalitate de economisire a energiei acumulatorului.

Prietenos cu utilizatorul — Plecand de la interfata ergonomica si intuitiva, si pana la numarul mic de alerte generate sau firewall-ul cu mod de autoconfigurare ori celelalte functionalitati noi, ESET Smart Security e mai usor de folosit ca oricand.


Ce este nou in ESET Smart Security 4

Un scaner si mai inteligent — Amenintarile nu actioneaza pe caile pe care le banuiti. ESET Smart Security inspecteaza canalele de cumunicare criptate SSL cum ar fi HTTPS si POP3S, scanand in plus in mod inteligent in interiorul fisierelor arhivate pentru a identifica amenintarile pe care alte solutii le rateaza. Functia ESETs Smart Optimization aduce si mai multa viteza in scanarea fisierelor.

Firewall Inteligent — moul mod de auto-invatare de care dispune acesta salveaza foarte mult timp prin crearea unor reguri de operare a firewallului pe baza analizarii modului in care folositi computerul, oferind simultan configurare complexa pentru utilizatorii avansati.

Modul antispam imbunatatit — ESET Smart Security va protejeaza acum impotriva mesajelor spam enervante avand la dispozitie un filtru antispam mai compact, mai rapid si mai eficient.

Securitatea mediilor de stocare— Amenintarile pot patrunde chiar si in cazul folosirii medilor de stocare externe cum ar fi stick-urile USB. In cazul acestor dispozitive care se se instaleaza si lanseaza automat ESET Smart Security scaneaza fisierul autorun.inf si fiserele asociate, suplimentar fata de scanarea toturor fisierelor de pe mediile de stocare conectate. Utilizatorii avansati pot configura ESET Smart Security sa execute nivele complexe de scanare ale acestor medii.

Noi instrumente pentru sistem — ESET SysInspector si ESET SysRescue simplifica diagnoza si metoda de curatare a sistemelor infectate folosind scanarea in profunzime a proceselor sistemului pentru a identifica amanintarile ascunse si prin oferirea posibilitatii de crearea a unor medii bootabile CD/DVD sau flash-uri USB destinate refacerii calculatoarelor infectate.

Autoaparare — ESET Smart Security are incoporata o tehnologie dedicata care previne coruperea sau dezactivarea lui de catre codul malware, asa incat puteti fi incredintati ca sistemul este intotdeaua protejat.

Experienta in utilizare imbunatatita — ESET Smart Security are numeroase imbunatatiri aduse la nivelul vitezei, securitatii si ergonomiei.

* Un mod de economisire a energiei acumulatorului care extinde autonomia laptopurilor fara a compromite securitatea.
* Ecran avansat de monitorizare a nivelului de protectie ce va informeaza asupra amenintarilor detectate.
* Informarile de tip “pop-up” ale solutiei sunt ascunse atunci cand se ruleaza aplicatii multimedia, jocuri sau prezentari.
* Protectia cu parola previne ca
ESET Smart Security sa fie dezinstalat de catre persoane neautorizate.
* Utilizare cu eficienta sporita a latimii de banda din retea
* O noua interfata plus noi taste rapide simplifica utilizarea de catre persoane cu deficiente.Cerinte de sistem
Procesoare suportate: Intel sau AMD x86/x64
Sisteme de operare: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP (32- si 64-bit ). Microsoft Windows Vista (32- si 64-bit),
Microsoft Windows 7 (32bit si 64-bit)
Memorie: 48 MB
Spatiu pe disc (Descarcare): 32 MB
Spatiu pe disc (Instalare): 46 MBPentru a descarca ESET NOD32 Antivirus 4.2.71.2, click pe link-ul de mai jos:

http://www.softpedia.com/get/Antivirus/NOD.shtml

Pentru a descarca ESET Smart Security 4.2.71.2, click pe link-ul de mai jos:

http://www.softpedia.com/get//Eset-Smart-Security.shtml

O licenta MultiPack permite instalarea unui produs Eset pe maxim 4 PC-uri. Avantajul este pretul scazut.


Pentru a cumpara o licenta ESET Smart Security 4 MultiPack / ESET NOD32 Antivirus 4 MultiPack, click pe unul din link-urile de mai jos:

http://www.emag.ro/antivirus/antivirus-eset-smart-security-multipack-4-calculatoare-1-an

http://www.emag.ro/antivirus/antivirus-eset-nod32-multipack-4-calculatoare-1-an

468 ad

One Response to Eset MultiPack-Licenta pentru 4 calculatoare la un pret special

  1. George says:

    Pret de cocaina pentru un antivirus mai slab decat suitele gratuite!

Leave a Reply

*