AntivirusMag.ro este un magazin online ce comercializeaza solutii de securitate antivirus. In portofoliu AntivirusMag.ro gasiti atat solutii de securitate destinate home users cat si pentru companii. Licentele antivirus putand fi achizitionate atat sub forma de licente box ( cutii ) cat si licente electronice, iar brandurile comercializate sunt: BitDefender, Eset , F-Secure, G-Data, Kaspersky, Panda, Symantec si Trend Micro.


F-Secure a fost ales Antivirusul Anului 2010 de catre AV-Comparatives !

Dupa un an exceptional in care a trecut toate testele AV-Comparatives cu calificativul maxim, Advanced+, F-Secure a fost premiat acum cu titlul de Produsul Anului 2010 de catre AV-Comparatives.

F-Secure Corporation realizeaza solutii de securitate pentru utilizatori de acasa, birouri, servere, retele si dispozitive mobile (PDA, Smatphone,…). Sub sloganul Protecting The Irreplaceable!, produsele antivirus ofera protectie impotriva virusilor si amenintarilor vechi, cunoscute. Diferenta intre producatori apare la viteza de reactie la aparitia noilor amenintari si a celor necunoscute. Protectia antivirus se bazeaza pe doua technologii in principiu: technici proactive sau euristice, si technici reactive. Un produs antivirus poate folosi una sau amandoua dintre aceste technici, ca in cazul F-Secure.

F-Secure castiga AV-Comparative’s Whole Product Dynamic Test in urma rezultatelor excelente la testele efectuate de diverse organisme independende din intreaga lume, incluzand AV-Test, Virus Bulletin, NSS Labs si PC Security Labs. Cu rezultate remarcabile de-a lungul tuturor testelor din 2010, F-Secure se diferentiaza clar pentru protectia sa imbatabila si pentru numarul extreme de mic de alarme fals-pozitive.

Potrivit rezultatelor efectuate de AV-Test, F-Secure ofera usurinta in utlizare datorita impactului redus asupra resurselor. A obtinut scoruri exceptionale pentru detectia statica si dinamica pentru malware necunoscut si a fost in mod clar deasupra mediei de detectie in protejarea impotriva infectarilor cu malware, precum si in dezinfectarea si repararea computerelor virusate. F-Secure a obtinut certificarea AV-Test pentru protectie, reparare si usurinta in utilizare de doua ori la rand. Pe parcursul celui de-al doilea si al treilea trimestru al 2010, AV-Test a testat 19 produse de securitate din care doar 13 au trecut certificarea.

De asemenea, F-Secure a fost recunoscut ca avand cel mai mare progres inregistrat intre competitori fata de versiunile trecute.


Devirusare.com in colaborare cu AntivirusMag.ro pune la bataie 5 licente F-secure Internet Security 2011 (prin tragere la sorti) si 10% discount pentru toate comenziile plasate pana pe 15 martie 2011.

Astfel toata lumea castiga.

Pentru a intra in posesia discount-ului tot ce trebuie facut este: plasarea unei comenzi + completarea in campul Observatii a textului discount devirusare.com

http://www.antivirusmag.ro/f-secure-home-users/218-f-secure-internet-security-2011-3-pc-1-an.html

Cei care nu castigat dar doresc sa cumpere o licenta F-Secure pot beneficia de 10% discount daca se achizitioneaza produsul pana pe data de 15.03.2011.

Concursul se desfasora in perioada 12-25 februarie 2011.

Licentele se livreaza electronic prin e-mail. Nu se restituie contravaloarea premiilor in bani.



Pentru a participa la concurs, urmati pasii de mai jos:

Click aici pentru a vizita pagina sponsorului:

http://www.antivirusmag.ro/

Raspundeti la urmatoarele intrebari:

Intrebarea 1: Care a fost produsul antivirus al anului 2010 ales de AV-Comparatives.org ?

Intrebarea 2: Care este sloganul F-Secure ?

Raspunsurile la intrebari le gasiti in acest post. Cititi cu atentie postul si intrebarile.

Pentru a trimite raspunsurile la intrebari, folositi formularul de contact de pe blog.

http://devirusare.com/contact/

Completati numele vostru, o adresa de email valida, subiect(de exemplu: Concurs AntivirusMag.ro, Concurs F-Secure, etc).Raspundeti la intrebari, completati codul captcha din imaginea de jos si apasati butonul Send.

Este foarte important ca adresa de email sa fie valida.

In urma tragerii la sorti, o sa fiti contactati prin email pentru a intra in posesia premiului.


Pentru a descarca F-Secure Internet Security 2011, click aici:

http://www.softpedia.com/get/Antivirus/F-Secure-Internet-Security.shtml

468 ad

18 Responses to Concurs AntivirusMag.ro-Devirusare.com-5 licente F Secure Internet Security 2011 + discount pentru toti participantii

  1. dumi says:

    Cred ca pima intrbare este de fapt:Care este produsul anului 2010 nu 2011

  2. dinamita says:

    Succes mie!

  3. aeroasu says:

    Referitor la prima intrebare Av Comparatives a facut vreun test dinamic pe anul 2011 ? Din cate stiu pe anul 2011 nu sa realizat nici un test,ultimul test a fost facut in decembrie 2010.

  4. vasile says:

    1- raspuns corect
    2-raspuns corect

    editat: nu aici in comentariu, prin email.

  5. Andi says:

    CONCURSF-Secure
    1-raspuns corect
    2-raspuns corect

    editat: raspunsurile prin email, nu aici !

  6. mascotzel says:

    Ati gresit anul la intrebarea 1. Si sunt dezamagit ca nu pot posta pe blog nici de pe Opera ,nici de pe Chrome. E vreo problema la mine?

  7. Corectat anul din intrebare. Oricum nu influienteaza raspunsul.

    Multumesc.

  8. E foarte complicat sa trimit atatea reply-uri prin email. Chiar sunteti multi.

    Tot ce va pot spune ca emailurile sunt citite zilnic si cei care au raspuns corect sunt in cursa pentru licentele F-Secure oferite de AntivirusMag.ro.

    Succes.

  9. Dintre F-Secure, Symantec si Avira care sunt din ce am vazut eu in top pe av-comparatives, as dori si eu sa stiu care ar fi mai bun din punct de vedere al detectiei si performantei. Intreb pentru ca in cateva zile imi expira licenta la Kaspersky si trebuie sa fac o alegere.

  10. th3m says:

    Eu as merge pe Symantec sau F-Secure.

  11. Gabriel says:

    Dan.Foloseste cu incredere Norton.E cel mai echilibrat si performant av. la ora actuala ,d.p.d.v. al detectiei,dezinfectiei,vitezei de scanare si consumului de resurse.

  12. th3m says:

    @Gabriel, nici F-Secure nu e rau. Nu degeaba a fost desemnat antivirusul anului 2010. Eu as evita produse gen: Raising, K7 , eScan , BitDefender , care ori nu au detectie , ori au detectie dar multe buguri.

  13. ionika2001 says:

    Norton-ul este intr-adevar cel mai tare, cel mai complet si discret.

  14. claudiusss says:

    daca nu am primit inca email de confirmare a raspunsurilor corecte,inseamna ca nu am raspuns corect? :( ,din cate stiu am rasp bn..1.raspuns corect 2.raspuns corect :P

    editat raspunsuri

  15. Am scris mai sus. E foarte complicat sa stau sa dau reply la toate email-urile. Cei care raspund corect, sunt in cursa pentru premiile oferite de AntivirusMag.ro

  16. Gherman says:

    EDITAT: Raspunsuri corecte.

    NU AICI, PRIN EMAIL !!!!!!!

  17. Concurs inchis.

    Castigatorii in decursul zilei de maine.

  18. Vesti proaste HappyDay. Nu e chiar un anirvtius aşa de bunSistemul meu e unul foarte stabil şi unele cunoştinţe de ale mele de utilizator să spunem mai avansat eel păstrează aşa. Am dezinstalat Avira cu Revo Uninstaller şi am verificat de regiştri rămaşi cu AppRemover, sistemul curat, am restartat şi am pus BullGuard.1) Sistemul mi se mişca execrabil. Timpul de start-up a crescut cu aproape un minut. Nu pot mişca nimic pe el, pe2nă nu-şi face damblalele.2) Blochează aiurea site-uri care sunt curate. De exemplu blogul meu, mi-l bloca că cică ar fi maliţios. Trebuie să dai multe clickuri să bagi pagini de net la excepţii. OBOSITOR !3) Toate au culminat cu un BSOD de toată frumuseţea. Eu nu am avut niciodată BSOD şi altceva nu am schimbat la calculator, deci 99% cauza este Bullguard. Am un sistem mediocru, nu am vreo rachetă . Un Pentium D dual-core la 2,66 Ghz cu 2 Gigi de memorie şi un video de la Ati 4770 . Concluzii. Se poate să fie un anirvtius bun, dar defectele de mai sus fac enervantă folosirea lui şi duce la frustrări een lucrul daily cu calculatorul. Sunt conştient că (virgulă) calul de dar nu se caută la dinţi, dar nu pot folosi aşa ceva. Mulţumesc organizatorului pentru licenţă, dar sunt dispus să o donez mai departe cuiva. M-am eentors la iubirea mea Avira.OFF-TOPIC. Radule, ce2nd faci un concurs cu ceva licente pro Avira ?

Trackbacks/Pingbacks

  1. Castiga o licenta F-Secure Internet Security - [...] online antivirusmag.ro impreuna cu devirusare.com organizeaza in luna februarie un concurs in urma caruia poti castiga una din cele ...

Leave a Reply

*