Termenul Cloud Computing, un nou brand in lumea dezvoltatorilor de software, descrie cam cum va arata lumea informatica în viitor. Cloud Computing reprezinta una dintre componentele fundamentale ale Web 3.0 si se explica cam asa: tot ce inseamna putere de calcul, spatiu de stocare software va coexista la un momentdat exclusiv pe Internet, intr-o retea complexa si imensa de servere care le va furniza utilizatorilor sub forma de servicii, accesibile pe niste dispozitive banale de navigare web.

Esenta conceptului de CLOUD COMPUTING din punct de vedere hardware: puterea de procesare e mutata pe Internet, astfel incat serverele lor devin computerele noastre puternice, dar pe care nu le detinem fizic, ci doar virtual, prin inchirierea capacitatii lor de calcul, de stocare de date.

Panda, un nume puternic in domeniul securitatii informatice a lucrat vreo 3 ani la un proiect ce se baza pe CLOUD COMPUTING. Proiectul a iesit la iveala si poarta numele de Panda Could Antivirus.

Spre deosebire de un antivirus clasic, aplicatia consuma putine resurse, este rapida si ofera protectie antivirus GRATUITA. Prin termenul Inteligenta Colectiva, aplicatia are ca scop colectarea de date anonime de la useri despre procese si aplicatii(stati linistiti, nu va urmareste nimeni, BigBrother nu e prezent), uneori chiar si 50.000 de procese/zi.
In schimbul partiticiparii in comunitatea Cloud, Panda va ofera acest produs absolut GRATUIT pentru protectie personala si nu in mediu business. Protectia si analiza este in timp real.

Analiza aplicatiilor si impartirea lor cu intreaga comunitate este prezenta si la PC Tools ThreatFire Free, dar acolo este alt principiu la baza.

In urma testelor efectuate in masina virtuala pe Windows XP Service Pack 3 32 bit si Windows Vista Service Pack 2 32 bit, aplicatia se misca frumos si curat. Exista acum si compatibilitate cu Windows pe 64 biti si Windows 7 32/64bit.
Aplicatia consuma cam 20 MB RAM in idle si cam 90-100 MB RAM in timpul unei scanari, procesorul situanduse undeva la 15% grad de incarcare.


Changelog:

- Configuratie avansata
- Analiza comportamentului fisierelor
- Excluderea fisierelor si folderelor
- USB Vaccine
- Scut pentru a impiedica oprirea procelor sau stergerea fisierelor Panda Cloud AntivirusPentru a beneficia de promotie, click aici:

http://download.cnet.com/8301-2007_4-20020804-12.html

Link de inregistrare aici:

https://www.trialpay.com/cart/pandasecurity/?c=a6bdab2&tid=9ahwOJ9

Pentru a descarca Panda Cloud Antivirus 1.3 Final, click pe link-ul de mai jos:

http://www.cloudantivirus.com/en/

468 ad

13 Responses to Panda Cloud Antivirus Pro 1.3-licenta GRATUITA Cnet Promo

 1. ocsi says:

  multumim

 2. virus2009 says:

  am luat si eu 3 seriale asa la misto,acuma sa vad cum le marit :)

 3. Doar 3 ? :) )

 4. Distrugator says:

  Le-am luat si eu 23

 5. Alex says:

  Are ceva daca il instalez alaturi de antivirusul existent? (Nod32 Smart Security, v4).
  La el mai am licenta valida o juma de an si nu vreau sa renunt la el inca :D

 6. Distrugator says:

  Licenta e valabila un an de astazi sau de cand o activezi?

 7. iulian manea says:

  mersi.esti cel mai tare.mochistii sa se mai abtina,e de bun simt sa iei DOAR O LICENTA.

 8. Merge pe langa CIS?

 9. virus2009 says:

  pai daca treceam pe e-mail temporat luam pina ma plictiseam,dar e de ajuns 3

 10. Distrugator says:

  hai ma ca n-am omorat pe nimeni si plus ca vreau sa-mi fac gradina zoo cu ursuleti panda poate si cu Firefox :)

 11. balaurul says:

  ca romanu, cand baga mana nu se opreste

 12. va rog imi da-ti si mie o licenta ,nu fiti zgarciti va rog frumos

  id mei ionelica_18

Trackbacks/Pingbacks

 1. Panda Cloud Antivirus Pro 1.3-licenta GRATUITA Cnet Promo - Ziarul toateBlogurile.ro - [...] Panda Cloud Antivirus Pro 1.3-licenta GRATUITA Cnet Promo Wed Oct 27, 2010 16:42 pm Termenul Cloud Computing, un ...

Leave a Reply

*