Antivirus | Antispyware
FAPT: Navigarea pe Internet si utilizarea email-ului fac parte din viata de zi cu zi.

FAPT: Atacatorii speculeaza acest lucru in avantajul lor, lansand peste 100.000 de noi atacuri in fiecare zi, cu intentia de a va fura identitatea electronica si a va transforma PC-ul intr-un zombie pe care sa il foloseasca pentru a lansa mesaje spam sau atacuri informatice.

FAPT: Peste 70 de milioane de utilizatori au incredere in ESET pentru a se proteja in fata acestor amenintari.

ESET NOD32 Antivirus reprezinta este cea mai eficienta protectie pe care o puteti folosi pentru a combate numarul urias de amenintari propagate prin Internet si email. Ofera protectie completa antivirus si antispyware fara sa afecteze performanta sistemului.
Folosind tehnologia avansata ThreatSense®, ESET NOD32 Antivirus va protejeaza proactiv in fata noilor atacuri in special in primele ore, critice, in care solutii similare nici macar nu au detectat existenta unui nou atac. ESET NOD32 Antivirus detecteaza si dezactiveaza atat amenintarile cunoscute cat si pe cele necunoscute inca: virusi, troieni, viermi, adware, spyware, rootkit-uri si alte amenintari provenite din internet.
ESET NOD32 Antivirus este una dintre cele mai rapide solutii antivirus, atat de rapida in executie incat nu o veti remarca atunci cand functioneaza. Este in acelasi timp incredibil de usor de folosit, intuind nevoile dumneavoastra specifice.Beneficii cheie

Protectie impotriva amenintarilor necunoscute — tehnologia multiplu premiata ThreatSense utilizeaza nivele multiple de detectie a continutului malware pentru a oferii cea mai eficienta protectie posibila impotriva atacurilor. Tehnologia ThreatSense este inteligenta, generand cel mai mic numar de alarme false si deranjante, in raport cu alte produse care folosesc tehnici euristice.

Identifica amenintari pe care alte produse antivirus le rateaza — in mod obisnuit, atunci cand ESET NOD32 Antivirus inlocuieste pe un calculator un alt software antivirus utilizatorul descopera imediat virusi sau continut malware nedepistat de aplicatia anterioara.

Construit pentru viteza — ESET NOD32 Antivirus este extrem de rapid, atat de rapid incat nu il remarcati in momentul in care lucreaza. Chiar si in cazul unor operatiuni care solicita intens hard disk-ul, cum ar fi efectuarea unei scanari complete a hard disk-ului, solutia de securitate ruleaza discret in fundalul aplicatiilor dumneavoastra curente lasandu-va sa lucrati sau sa va jucati.

Resurse minime solicitate — ESET NOD32 Antivirus este compact si eficient, utilizand numai 44MB memorie, o mica parte din necesarul altor solutii. Pentru ca e rapid si compact, un upgrade al solutiei de securitate existente va poate da senzatiile folosirii unui calculator complet nou. Iar utilizatorii de laptop vor aprecia noua functionalitate de economisire a energiei acumulatorului, ce va permite sa lucrati sau sa va jucati mai mult timp.

Prietenos cu utilizatorul — Plecand de la interfata cu utilizatorul ergonomica si intuitiva, si pana la numarul mic de alerte generate sau firewall-ul cu mod de autoconfigurare ori celelalte functionalitati noi, ESET NOD32 Antivirus e mai usor de folosit ca oricand.


Ce este nou in ESET NOD32 Antivirus 4.2

Scaner si mai inteligent — Amenintarile nu actioneaza pe caile pe care le banuiti. ESET NOD32 Antivirus inspecteaza canalele de comunicare criptate SSL cum ar fi HTTPS si POP3S, scanand in plus in mod inteligent in interiorul fisierelor arhivate pentru a identifica amenintarile pe care alte solutii le rateaza. Protectia proactiva este in actiune in primul moment al secventei de boot pentru a va asigura protectie continua.

Siguranta pentru Email — Scanarea email-urilor pentru Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Windows Live Mail, Windows Mail, sau alti clienti POP3/IMAP, va garanteaza faptul ca emailurile sunt sigure si nu contin amenintari.

Removable Media Security — Amenintarile pot patrunde chiar si in urma folosirii medilor de stocare externe cum ar fi stick-urile USB. In cazul acestor dispozitive care se lanseaza automat, ESET NOD32 Antivirus scaneaza fisierul autorun.inf si fiserele asociate, suplimentar fata de scanarea toturor fisierelor de pe mediile de stocare introduse. Utilizatorii avansati pot configura ESET NOD32 Antivirus sa execute nivele complexe de scanare a acestor medii.

Noi instrumente pentru sistem — ESET SysInspector si ESET SysRescue simplifica diagnoza si metoda de curatare a sistemelor infectate prin scanarea in profunzime a proceselor sistemului pentru a identifica amanintarile ascunse si prin oferirea posibilitatii de crearea a unor medii bootabile CD/DVD sau flash-uri USB destinate repararii calculatoarelor infectate.

Autoprotectie — ESET NOD32 Antivirus are incoporata o tehnologie care previne coruperea sau dezactivarea aplicatiei de securitate de catre malware, asa incat puteti fi incredintati ca sistemul este intotdeaua protejat.

Experienta in utilizare imbunatatita — ESET NOD32 Antivirus are numaroase imbunatatiri aduse la nivelul vitezei, securitatii si ergonomiei.

* Un mod de economisire a energiei acumulatorului care extinde autonomia laptopurilor fara a compromite securitatea.
* Ecran avansat de monitorizare a nivelului de protectie ce va informeaza asupra amenintarilor detectate.
* Informarile de tip “pop-up” ale solutiei sunt ascunse atunci cand se ruleaza aplicatii multimedia, jocuri sau prezentari.
* Protectia cu parola previne ca ESET NOD32 Antivirus sa fie dezinstalat de catre persoane neautorizate.
* O noua interfata plus noi taste rapide simplifica utilizarea de catre persoane cu deficiente.Cerinte de sistem
Procesoare suportate: Intel sau AMD x86/x64
Sisteme de operare: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP (32 si 64-bit), Microsoft Windows Vista (32- si 64-bit),
Microsoft Windows 7 (32-bit si 64-bit)
Memorie: 44 MB
Spatiu pe disc (descarcare): 28 MB
Spatiu pe disc (instalare): 35 MBCastigatorii sunt:

Sessym 2010/10/20 at 19:01

Amelia Ion 2010/10/19 at 22:31

Landys 2010/10/19 at 02:23

Black Hole 13 2010/10/18 at 11:43

Tiriplici 2010/10/17 at 18:11

NDers 2010/10/17 at 04:19

Ecaterina23 2010/10/16 at 21:57

One4AllofUs 2010/10/16 at 12:03

crowers 2010/10/15 at 20:39

Mike R. 2010/10/15 at 15:06


Va rog sa confirmati primirea licentei pe email printr-un comentariu aici(mail-urile au fost trimise de pe adresa [email protected]). Verificati si folderul de spam.

Felicitari.


Pentru a descarca ESET NOD32 Antivirus 4.2.58.0, click pe link-ul de mai jos:

http://www.softpedia.com/get/Antivirus/NOD.shtml

468 ad

17 Responses to Castigatorii concursului Eset NOD32 Antivirus 4.2-10 licente

 1. virus2009 says:

  am cistigat (experienta) :) , am sa iti rup eu urechile Cristi

 2. Amelia Ion says:

  Multumesc mult.

 3. Mike R. says:

  Dude this is fucking great. I just activated my license, its working. Thx

 4. Tiriplici says:

  Mai aveam 10 zile de trial, acum am 1 an si 10 zile :D

 5. Mike, please watch your language.

 6. Liviu says:

  Felicitari castigatorilor :) :(

 7. NDers says:

  Im so happy. Thank you Devirusare.com

 8. happyday says:

  ete eteam ramas si fara nod la cravatatrebuie sa-mi iau papion :D .

 9. Felicitari baieti! :)

 10. virus2009 says:

  [email protected] daca vrei sa ai mai mult succes la urmatoarele concursuri nu mai trimite mesaj aici cu contul cu care intri de obicei ca user si mail,creaza-ti unul anonim care participi la asa ceva,asa cred ca vei reusi,eu oricum nu particip pentru a lua licente pentru uzul personal,au deja am trecut la chesti mai serioase la prevenirea si stoparea atacurilor si metode de securizare avansata a sistemelor linux, :)

 11. Te descurci cu IPtables ?

 12. virus2009 says:

  momentan nu stiu bine,studiez, nu prea mai am timp pentru a studia intr-un timp scurt o baza mare de informati sa le stiu,dara sta e
  sunt solicitat la instal de OS-uri si nu mai am timp,si mai am nevoie de relax ca asi inebuni asa ;) ,azi am luat un alt manual; care e pe tema la ce ti-am zis mai sus,in 30-40 zile sper sa o invat atit teoretic si practic ,probat pe pc-ul meu ca altfel uit

 13. virus2009 says:

  oricum vreau sa fac acele cursuri care cuprind 5-6 nivele la facultatea de informatica la noi in IASI,sa am si o calificare sa ma pot folosi 100% de ce am invata,bineinteles in domeniul secuiritari retelelor,nu programare , e multa munca

 14. happyday says:

  @virus2009

  cred ca ai dreptate: e o conspiratie :D . data viitoare ma deghizez :) .

 15. gabriel says:

  Felicitari castigatorilor sila mai multe

 16. Alex says:

  super tare =)) stiam ca eu nu am nici o sansa de castig ! :) )

  felicitari castigatorilor :P

 17. virus2009 says:

  IPtables ce ip-uri vrei sa blockezi? ;)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Castigatorii concursului Eset NOD32 Antivirus 4.2-10 licente - Ziarul toateBlogurile.ro - [...] Castigatorii concursului Eset NOD32 Antivirus 4.2-10 licente Thu Oct 21, 2010 12:23 pm Antivirus Antispyware FAPT: Navigarea ...

Leave a Reply

*