Incepand de luna aceasta Microsoft ofera Microsoft Security Essentials (MSE) GRATUIT pentru firmele mici cu pana la 10 PC-uri.

Microsoft a lansat MSE acum un an si a avut in plan numarul mare de PC-uri neprotejate. Produsul a fost primit relativ bine de useri, de companiile ce testeaza produsele antivirus si de software reviewers. Chiar ar putea sa bag mana in foc ca e peste AVG Free la unele module.

Darorice lucru nou atrage si critici: Symantec nu a primit asa bine vestea acum un an precizand ca protectia este net inferioara.

Jeff Smith director de marketing pentru Microsoft Security Essentials a spus ca firmele mici au trimis un feedback pozitiv si ca doresc asa ceva pe piata.

Trebuie mentionat ca sunt putine produse antivirus GRATUITE ce pot fi folosite si in firme. De aia asta cred ca o sa vina ca o lovitura.

Ideea asta cu produse antivirus GRATUITE nu e noua, dar e foarte greu sa mentii stafeta sus avand in vedere ca o firma o sa faca intotdeauna diferente intre userii cu produse licentiate si cei cu produse gratuite(update-uri mai rapide, module mai multe, protectie superioara).

Kaspersky a declarat ca s-a luat in considerare lansarea unui produs GRATUIT, dar intretinerea si update-urile sunt prea scumpe pe criza asta.

Nu trebuie sa uitam ca Microsoft mai are un produs antivirus pentru firme, Microsoft Forefront Client Security. Aici o sa se faca practic diferenta. Firmele cu pana la 10 PC-uri o sa poata folosi Microsoft Security Essentials iar cele cu mai multe o suita cu licenta.

Vincent Steckler, CEO Avast Software a spus ca firmele mici nu au de obicei un expert intern si se bazeaza pe serviciile externe. Si cum firmele de consultanta au de obicei contracte semnate cu diferiti producatori nu o sa recomande niciodata un produs GRATUIT.

Microsoft Security Essentials pentru firme mici este aici. Sa nu uitam ca Microsoft Security Essentials 2.0 a fost lansat in iulie ca beta public. Sa vedem ce surprize ne pregateste Microsoft.


Acesta este deja disponibil pe site-ul oficial pentru toti useri fara restrictii si vine in trei arome:

Microsoft Security Essentials 1.0 pentru Windows XP 32bit.

Microsoft Security Essentials 1.0 pentru Windows Vista/Windows 7 32bit.

Microsoft Security Essentials 1.0 pentru Windows Vista/Windows 7 64bit.Pentru a descarca Microsoft Security Essentials 1.0.1963.0, click pe link-ul de mai jos:

http://www.microsoft.com/Security_essentials/

http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Microsoft-Security-Essentials.shtml


468 ad

No Responses to Microsoft Security Essentials 1.0-de acum GRATUIT pentru firme cu 10 PC-uri

Trackbacks/Pingbacks

  1. Microsoft Security Essentials 1.0-de acum GRATUIT pentru firme cu 10 PC-uri - Ziarul toateBlogurile.ro - [...] Microsoft Security Essentials 1.0-de acum GRATUIT pentru firme cu 10 PC-uri Thu Oct 07, 2010 11:41 am Incepand ...

Leave a Reply

*