S-a lansat de curand F-Secure 2011: F-Secure Internet Security 2011 Final si F-Secure Antivirus 2011 Final.

F-Secure Corporation realizeaza solutii de securitate pentru utilizatori de acasa, birouri, servere, retele si dispozitive mobile (PDA, Smatphone,…). Toate produsele antivirus ofera protectie impotriva virusilor si amenintarilor vechi, cunoscute. Diferenta intre producatori apare la viteza de reactie la aparitia noilor amenintari si a celor necunoscute. Protectia antivirus se bazeaza pe doua technologii in principiu: technici proactive sau euristice, si technici reactive. Un produs antivirus poate folosi una sau amandoua dintre aceste technici, ca in cazul F-Secure.


F-Secure 2011 aduce unele imbunatatiri, pe care le voi enumera in cateva cuvinte.
Engine-ul vechi care era KAV 6(Kaspersky 6) a fost inlocuit cu motorul Aquarius care este propulsat de BitDefender + motoarele proprii:
Hydra, Gemini, Pegasus.

O decizie buna sau rea ?! Timpul o sa-si spuna cuvantul. Controlul parental este furnizat de PureSight.
Producatorul spune ce acest control parental uneori intrece si K9 Web Browsing, care este un pionier in ceea ce priveste protectia minorilor pe internet.
O data cu noul engine de la BitDefender, au imbunatatit si modulul de update, care este acum foarte rapid. Nu mai este nevoie de restart la un nou update.

Un alt feature interesant: DeepGuard 3.0, un modul ce administreaza sistemul mult mai atent decat in mod normal.
Acesta poate fi setat in functie de preferintele userului.Pentru a descarca F-Secure 2011 Uninstall Tool, click pe link-ul de mai jos:

ftp://ftp.f-secure.com/support/tools/uitool/UninstallationTool.zip

http://www.f-secure.com/kb/6640


Pentru a dezinstala alte produse antivirus, click pe link-ul de mai jos:

http://devirusare.com/antivirus-uninstall-tools/

468 ad

Leave a Reply

*