Yahoo Messenger este cu siguranta cel mai folosit messenger în rândul utilizatorilor români. Yahoo Messenger nu este un exemplu de cum se face un program. Ba chiar din contra. Are numeroase probleme, functii lipsa si un consum nejustificat de mare de resurse Toate aceste motive ar trebui sa-i faca pe multi utilizatori sa caute alternative.
Una dintre alternativele la Yahoo Messenger se numeste Pidgin. Din pacate, lui Pidgin i se face o mare nedreptate prin lipsa mediatizarii.
Pidgin ofera numeroase functii utile, multe dintre ele neregasindu-se în Yahoo Messenger. Go4It a selectat numai 10 dintre acestea, special pentru a le da un motiv (sau 10) celor care folosesc Yahoo Messenger, de a se întreba daca nu cumva a venit vremea unei schimbari.

10 motive sa renunti la Yahoo Messenger si sa folosesti Pidgin

468 ad

7 Responses to 10 motive sa renunti la Yahoo Messenger si sa folosesti Pidgin

 1. Dimy says:

  Daca pui la conexiune tara calumea il scoti din startup ii scoti reclamele si ai grija si de restul pc-ului nu ai renunta la yahoo tot produsul lor e mai bun daca sti cum sa il folosesti :)

 2. stefan says:

  Pai si cum faci daca vrei sa trimiti niste poze unui utilizator care nu foloseste pidgin?

 3. George says:

  e-mail :) e mult mai rapid

 4. dragos says:

  am pidgin pe linux si pot spune ca este varza.transfer de fisere din cand in cand atunci cand are chef,voice call nu exista si nici video nu stie decat daca faci cateva giumbuslucuri :) eu zik mai degraba o migratie catre skype :)

 5. Alin says:

  Mersi de idei , Cristi o sa-l incerc

 6. Cici says:

  Eu am avut pidgin, are multe lucruri smechere, dar

  Nu are voice call
  Nu are video call
  Nu are Buzz

  iar in ceea ce priveste transfer de fisiere e cam La Pamant!

  avataru nu apare cum ar trebui sa apara ci apare exact cum e poza (de exemplu: daca e patrata apare patrata, daca e dreptunghiulara apare dreptunghiulara, daca e rotunda apare rotunda si asa mai departe..) nu se AUTO ADAPTEAZA cum ar face-o de exemplu Yahoo! Messenger

  As spune sa se foloseasca cu incredere versiunile 8 si 9 de Yahoo messenger, nu ocupa prea mult si nu processeaza prea mult fata de Y! 10..

  O Seara Buna tuturor!

Leave a Reply

*