Protectie maxima impotriva programelor periculoase distribuite prin stick-uri USB.

USB Disk Security 5.4.0.2 foloseste o tehnologie proactiva inovativa pentru a bloca amenintarile de pe dispozitivele USB. Sunt putine produse pe piata ce ofera protectie maxima. USB Disk Security 5.4.0.2 opreste orice program inainte sa provoace alterarea sistemului de operare. Suporta stick-uri USB, flash disk, secure digital card, thumb drive, pen drive, removable storage, ipod, mp3 player, etc.

Protectie offline pentru PC

Alte produse antivirus din aceeasi clasa au nevoie de update la baza de definitii regulat. Cand apar noi virusi, viermi sau alte clase de malware, uneori baza de definitii traditionala este insuficienta. USB Disk Security 5.4.0.2 foloseste o tehnologie proactiva avansata si inovativa pentru detectie, neavand nevoie de baza de definitii la zi.

Cel mai rapid si mai mic antivirus USB

Cu USB Disk Security 5.4.0.2 nu este necesar sa sacrificati viteza sistemului. In comparatie cu alte programe antivirus din aceeasi clasa, o sa descoperiti ca USB Disk Security 5.4.0.2 este cea mai mica aplicatie. Kit-ul de instalare are cateva sute de kilobytes si consuma cam 1-7 MB memorie RAM.

Compatibil cu toate programele antivirus clasice

Incompatibilitate intre programele de securitate este o problema grava. In 99.99% din cazuri daca se instaleaza 2 programe de securitate de acelasi tip(antivirus antivirus, firewall firewall, antispyware antispyware)cu scut activ pe acceasi masina se obtine un PC bun de aruncat. Daca se instaleaza un antivirus clasic(Avira, BitDefender, Kaspersky, Norton, etc) si USB Disk Security 5.4.0.2 nu exista probleme de compatibilitate si nici conflicte.
USB Disk Security 5.4.0.2 a fost proiectat pentru a nu deranja alte produse.

Usor de folosit

USB Disk Security a fost gandit pentru a putea fi folosit si de novici si de experti. Este tipul de program: install it & forget it. Nu are nevoie de setari speciale.


Ce este nou in USB Disk Security 5.4.0.2:
· aceasta versiune este compatibila cu Windows 7.Pentru a descarca USB Disk Security 5.4.0.2, click pe link-ul de mai jos:

http://www.softpedia.com//USB-Disk-Security.shtml


Produse alternative:

http://devirusare.com/antivirus-usb/

468 ad

Leave a Reply

*