Antivirus | Antispyware
FAPT: Navigarea pe Internet si utilizarea email-ului fac parte din viata de zi cu zi.

FAPT: Atacatorii speculeaza acest lucru in avantajul lor, lansand peste 100.000 de noi atacuri in fiecare zi, cu intentia de a va fura identitatea electronica si a va transforma PC-ul intr-un zombie pe care sa il foloseasca pentru a lansa mesaje spam sau atacuri informatice.

FAPT: Peste 70 de milioane de utilizatori au incredere in ESET pentru a se proteja in fata acestor amenintari.

ESET NOD32 Antivirus reprezinta este cea mai eficienta protectie pe care o puteti folosi pentru a combate numarul urias de amenintari propagate prin Internet si email. Ofera protectie completa antivirus si antispyware fara sa afecteze performanta sistemului.
Folosind tehnologia avansata ThreatSense®, ESET NOD32 Antivirus va protejeaza proactiv in fata noilor atacuri in special in primele ore, critice, in care solutii similare nici macar nu au detectat existenta unui nou atac. ESET NOD32 Antivirus detecteaza si dezactiveaza atat amenintarile cunoscute cat si pe cele necunoscute inca: virusi, troieni, viermi, adware, spyware, rootkit-uri si alte amenintari provenite din internet.
ESET NOD32 Antivirus este una dintre cele mai rapide solutii antivirus, atat de rapida in executie incat nu o veti remarca atunci cand functioneaza. Este in acelasi timp incredibil de usor de folosit, intuind nevoile dumneavoastra specifice.Beneficii cheie

Protectie impotriva amenintarilor necunoscute — tehnologia multiplu premiata ThreatSense utilizeaza nivele multiple de detectie a continutului malware pentru a oferii cea mai eficienta protectie posibila impotriva atacurilor. Tehnologia ThreatSense este inteligenta, generand cel mai mic numar de alarme false si deranjante, in raport cu alte produse care folosesc tehnici euristice.

Identifica amenintari pe care alte produse antivirus le rateaza — in mod obisnuit, atunci cand ESET NOD32 Antivirus inlocuieste pe un calculator un alt software antivirus utilizatorul descopera imediat virusi sau continut malware nedepistat de aplicatia anterioara.

Construit pentru viteza — ESET NOD32 Antivirus este extrem de rapid, atat de rapid incat nu il remarcati in momentul in care lucreaza. Chiar si in cazul unor operatiuni care solicita intens hard disk-ul, cum ar fi efectuarea unei scanari complete a hard disk-ului, solutia de securitate ruleaza discret in fundalul aplicatiilor dumneavoastra curente lasandu-va sa lucrati sau sa va jucati.

Resurse minime solicitate — ESET NOD32 Antivirus este compact si eficient, utilizand numai 44MB memorie, o mica parte din necesarul altor solutii. Pentru ca e rapid si compact, un upgrade al solutiei de securitate existente va poate da senzatiile folosirii unui calculator complet nou. Iar utilizatorii de laptop vor aprecia noua functionalitate de economisire a energiei acumulatorului, ce va permite sa lucrati sau sa va jucati mai mult timp.

Prietenos cu utilizatorul — Plecand de la interfata cu utilizatorul ergonomica si intuitiva, si pana la numarul mic de alerte generate sau firewall-ul cu mod de autoconfigurare ori celelalte functionalitati noi, ESET NOD32 Antivirus e mai usor de folosit ca oricand.


Ce este nou in ESET NOD32 Antivirus 4 Beta for Linux

Scaner si mai inteligent — Amenintarile nu actioneaza pe caile pe care le banuiti. ESET NOD32 Antivirus inspecteaza canalele de comunicare criptate SSL cum ar fi HTTPS si POP3S, scanand in plus in mod inteligent in interiorul fisierelor arhivate pentru a identifica amenintarile pe care alte solutii le rateaza. Protectia proactiva este in actiune in primul moment al secventei de boot pentru a va asigura protectie continua.

Siguranta pentru Email — Scanarea email-urilor pentru Mozilla Thunderbird sau alti clienti POP3/IMAP, va garanteaza faptul ca emailurile sunt sigure si nu contin amenintari.

Removable Media Security — Amenintarile pot patrunde chiar si in urma folosirii medilor de stocare externe cum ar fi stick-urile USB. In cazul acestor dispozitive care se lanseaza automat, ESET NOD32 Antivirus scaneaza fisierul autorun.inf si fiserele asociate, suplimentar fata de scanarea toturor fisierelor de pe mediile de stocare introduse. Utilizatorii avansati pot configura ESET NOD32 Antivirus sa execute nivele complexe de scanare a acestor medii.

Noi instrumente pentru sistem — ESET SysInspector si ESET SysRescue simplifica diagnoza si metoda de curatare a sistemelor infectate prin scanarea in profunzime a proceselor sistemului pentru a identifica amanintarile ascunse si prin oferirea posibilitatii de crearea a unor medii bootabile CD/DVD sau flash-uri USB destinate repararii calculatoarelor infectate.

Autoprotectie — ESET NOD32 Antivirus are incoporata o tehnologie care previne coruperea sau dezactivarea aplicatiei de securitate de catre malware, asa incat puteti fi incredintati ca sistemul este intotdeaua protejat.

Experienta in utilizare imbunatatita — ESET NOD32 Antivirus are numaroase imbunatatiri aduse la nivelul vitezei, securitatii si ergonomiei.

* Un mod de economisire a energiei acumulatorului care extinde autonomia laptopurilor fara a compromite securitatea.
* Ecran avansat de monitorizare a nivelului de protectie ce va informeaza asupra amenintarilor detectate.
* Informarile de tip “pop-up” ale solutiei sunt ascunse atunci cand se ruleaza aplicatii multimedia, jocuri sau prezentari.
* Protectia cu parola previne ca ESET NOD32 Antivirus sa fie dezinstalat de catre persoane neautorizate.
* O noua interfata plus noi taste rapide simplifica utilizarea de catre persoane cu deficiente.Cerinte de sistem
Procesoare suportate: Intel sau AMD x86/x64
Sisteme de operare:
distributii bazate pe Debian si RedHat
(Ubuntu, OpenSuse, Fedora, Mandriva, RedHat etc.)
Kernel 2.6.x
GNU C Library 2.3 sau mai nou
GTK+ 2.6 sau mai nou
Combatibilitate LSB 3.1 recomandata
Memorie: 44 MB
Spatiu pe disc (descarcare): 24 MB
Spatiu pe disc (instalare): 40 MBPentru a descarca ESET NOD32 Antivirus 4 Beta for Linux, click pe link-ul de mai jos:

http://beta.eset.com/linux

32bit:

http://download.eset.com/special/eav_linux/ueav.i386.linux

64bit:

http://download.eset.com/special/eav_linux/ueav.x86_64.linux

Ghid de utilizare:

http://download.eset.com/manuals/ESET_EAVLIN_4_UserGuide_ENU.pdf

Pe timpul testarii beta, produsul este GRATUIT.

Pentru a cumpara o licenta ESET NOD32 Antivirus 4 Windows, click pe link-ul de mai jos:

http://www.eset.ro/purchase/index.php

468 ad

2 Responses to ESET NOD32 Antivirus 4 Beta Linux

  1. Linux are nevoie de AV?

  2. Intr-o retea calculatoare unde sunt si PC-uri cu Linux si cu Windows si se fac schim de fisiere e necesar ca sa nu ii infectezi pe cei cu Windows.

Leave a Reply

*